Kérdések és válaszok

Az alábbiakban összegyűjtöttük azokat a kérdéseket, amelyeket ügyfeleink gyakran feltesznek. Kérjük, olvassa el a termékek megrendelésével, tervezésével, gyártásával és szállításával kapcsolatos Általános információkat is.

Hogyan működik a Flyvision?

A Flyvision egyedi, máshol még nem alkalmazott, szabadalmaztatott technológia alapján működik.

Cserélhetőek a berendezésbe helyezett tárgyak?

Az alkalmazott megoldások függvényében, a tárgyak könnyen és gyorsan, cserélhetőek.

Milyen tárgyakra alkalmazható a Flyvision?

A Flyvision, különböző megoldásokkal, gyakorlatilag bármilyen tárgyra alkalmazható. Egyedi esetektől eltekintve, a tárgyak semmilyen átalakítást nem igényelnek.

Kiválaszthatom a vitrin típusát?

Az elérhető vitrintípust  döntően a lebegtetni kívánt tárgy paraméterei határozzák meg! Az ajánlatkérő űrlapon megadott adatok alapján javaslatot teszünk a tárgyhoz és a körülményekhez leginkább megfelelő vitrintípusra.

Mennyi idő alatt készül el a vitrin?

Az ajánlat elfogadását, a szerződéskötést és a termék megérkezését követően a gyártási fázis általában 6-8 hetet vesz igénybe (nem széria megrendelés esetén).

Milyen anyagból készül a vitrin?

A külső borítás igény szerint készülhet fémből, fából, kőből, belül megvilágítással vagy anélkül, egyedi háttér képpel vagy egyéb kiegészítő igénybevételével.

Kaphatnék egy katalógust?

Bár termékeink jellemzően több típuskategóriába is besorolhatók, nincs két egyforma közöttük! A vitrintípusok és a hozzá választható kiegészítők sokfélesége végtelen számú személyre szabott variációt biztosít.  Standard katalógussal, illetve árlistával a fentiek értelmében nem rendelkezünk.

Milyen csomagolásban kapom meg a vitrint?

A kész Flyvision® vitrinek Megrendelőink választása szerint költséghatékony fa szállító dobozba vagy a vitrin rendszeres, könnyű mozgatását lehetővé tevő prémium szállító dobozba kerülnek.

Hol kapom meg a terméket?

A megrendelés teljesítésének helyszíne a Flyvision Kft. mindenkori székhelye, illetve telephelye. A szerződött szolgáltatáson felül természetesen szállítási ügyintézéssel, annak megszervezésével készséggel állunk Ügyfeleink rendelkezésére.

Nem talált választ a kérdésére? 

Flyvision Kft. • H-1222 Budapest, Nagytétényi út 112. (térkép megnyitása) • Tel.: +36 30 379 1725 • Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. 
© 2011-2021. Minden jog fenntartva.
Adatkezelési tájékoztató   •   Impresszum
szecheny2020 eu palyazat.negGéppark kapacitás bővítés a Flyvision-nél EU pályázati támogatással