AZ ÖTLET

A 21. században, különösen a bevásárlóközpontok megjelenésével az üzletbelsők fontosabbak, mint valaha, a vásárlási döntésekre ható impulzusok között akár 70%‑os részarányt is képviselhetnek.
A márkák ezért folyamatosan keresik a legmodernebb, kiemelkedő minőségű és hatékonyságú üzletbelső megoldásokat.
Hatalmas előnyt jelenthet tehát a szakítás az eddig használt, megszokott (papíralapú, könnyen károsodó, fakuló, nehezen hozzáférhető, unalmas) eljárásokkal az üzletbelsők kivitelezésében.

A Flyvision megoldása nemcsak betölti az innovációs űrt a reklámpiacon, de hosszú távon is egyedi versenyelőnyt tud nyújtani!

Rólunk

Cégünk 100%-os tulajdonában van az eljárásunk egész Európára vonatkozó alapszabadalma, valamint a termékfejlesztés során szükségessé vált második bejegyzés az európai, eurázsiai szabadalmi tömörülések területén és Ukrajnában (összesen 50 országban).

Tevékenységünk

A szabadalmi oltalom alatt álló termékbemutató eljárásunk európai és eurázsiai képviselete, termékeink digitális tervezése és egyedi kivitelezése.

Célunk

Egyedülálló termékeink széles körű bemutatása a reklámipar, forgalmazók, bemutatótermek, üzlethelységek, szállodák, múzeumok, kiállítás-helyszínek stb. számára, európai és eurázsiai franchise-hálózat létrehozása.

Flyvision Kft. • 2112 Veresegyház, Béke u. 5. (térkép megnyitása) • Tel.: +36 30 379 1725 • Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. 
© 2011-2025. Minden jog fenntartva.
Adatkezelési tájékoztató   •   Impresszum
szecheny2020 eu palyazat.negGéppark kapacitás bővítés a Flyvision-nél EU pályázati támogatással