Amit a termékeinkről tudni érdemes...

A Flyvision Kft. termékei egyedi tervezésű, sorszámozott design-vitrinek, melyek valós tárgyakat lebegtetve jelenítenek meg.

Megrendelőink felhasználói szempontjait - mint a display rendszeres mozgatásának igénye vagy a termékek cseréjének lehetősége - természetesen a legmesszebbmenőkig igyekszünk figyelembe venni. Mindazonáltal a wow - hatást biztosító, a levédett Flyvision® technológiával kivitelezhető megoldás(ok)at minden egyes esetben a lebegtetni kívánt tárgy tulajdonságai és sajátosságai határozzák meg. A HELIOS típusnál a lebegtethető termékek sora korlátozott.

Bár termékeink jellemzően több típuskategóriába is besorolhatók, nincs két egyforma közöttük! A vitrintípusok és a hozzá választható kiegészítők sokfélesége végtelen számú személyre szabott variációt biztosít.  

Tervezés – ajánlatkészítés

A kreatív tervezés a Flyvision Kft. ingyenes szolgáltatása.

Egyedi látványtervet és árajánlatot csak a konkrét, lebegtetni kívánt tárgy(ak)ra vonatkozó összes adat és információ beszerzése után tudunk készíteni. Optimális esetben maga a tárgy is rendelkezésünkre áll már a tervezési fázisban, de ekkor még az adatok, illetve a látványtervezéshez  a „TERMÉK” 3D modellje (.iam, .ipt, .igs, .iges, .stl, .stp, .step formátumban) is elegendő! 3D modell nélkül ingyenes látványtervet az árajánlat mellé nem tudunk garantálni.

A Flyvision® technológiával kivitelezhető vitrin(ek) látványtervét és a hozzá tartozó árajánlatot általában 3-5 munkanapon belül készítjük el. Standard katalógussal, illetve árlistával a fentiek értelmében nem rendelkezünk.

Gyártás – kivitelezés

Az ajánlat elfogadását, a szerződéskötést és a termék megérkezését követően a gyártási fázis általában 6-8 hetet vesz igénybe (nem széria megrendelés esetén).

Vitrineink optimális mérete - költséghatékonysági és súly szempontokat  figyelembe véve -  a 20x20x20 cm-től a 60x60x60 cm-ig terjedő tartományban mozog. Természetesen Ügyfeleink igényeihez alkalmazkodva ennél kisebb és nagyobb vitrineket is készséggel tervezünk és legyártunk.

A külső borítás igény szerint készülhet fémből, fából, kőből, belül megvilágítással vagy anélkül, egyedi háttér képpel vagy egyéb kiegészítő igénybevételével.

A gyártás során alkalmazott standard gyártási tűréshatár: +/- 5mm (kivéve a belső csatlakozásokat: 0,5 mm)

A Flyvision® vitrinhez tartozó tanúsítvány szavatolja az Európai Unió egységes műszaki szabályozásának való megfelelőséget.

Csomagolás – szállítás

A kész Flyvision® vitrinek Megrendelőink választása szerint költséghatékony fa szállító dobozba (ezt egyszeri szállításhoz ajánljuk), vagy a vitrin rendszeres, könnyű mozgatását lehetővé tevő prémium szállító dobozba kerülnek.

A megrendelés teljesítésének helyszíne a Flyvision Kft. mindenkori székhelye, illetve telephelye (EX WORK szállítás). A szerződött szolgáltatáson felül természetesen szállítási ügyintézéssel, annak megszervezésével készséggel állunk Ügyfeleink rendelkezésére.

Felhasználás – garancia

Tekintettel arra, hogy cégünk franchise rendszerben értékesít, az elkészült Flyvision® vitrinek felhasználási helye (származási ország ill. régió) a mindenkori szerződésben rögzített, ettől eltérni a Flyvision Kft. engedélyével és bizonyos feltételek mellett lehetséges.

Kihelyezésénél minden esetben tekintettel kell lenni a kihelyezés helyszínére, különös tekintettel a fényviszonyokra és az olyan egyéb külső behatásokra, mint például a beázás-, párásodás- vagy sérülésveszély.

A vitrinek illetéktelen megbontása, illetve helytelen felhasználása a garancia érvényességének elvesztését vonja maga után.

Flyvision Kft. • H-1222 Budapest, Nagytétényi út 112. (térkép megnyitása) • Tel.: +36 30 379 1725 • Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. 
© 2011-2022. Minden jog fenntartva.
Adatkezelési tájékoztató   •   Impresszum
szecheny2020 eu palyazat.negGéppark kapacitás bővítés a Flyvision-nél EU pályázati támogatással