Első cikkünk a British Display Society VM Spotlight-ban

A British Display Society Corpotare tagjaként egy új eszközzel rendelkezünk, amellyel szabadalmaztatott megoldásunkat bemutathatjuk a visual merchandiser-eknek és a VM és Display tanulmányokat folytatóknak.
Íme, első cikkünk a VM Spotlight Magazin 2022. évi 1. számában.

"Cégünk egyik fő célja az ügyfelek elégedettsége. Csodálatos érzés látni a csillogást partnereink szemében, amikor minőségi termékeik megkapják a megérdemelt exkluzív megjelenést, és ez a csillogás minden egyes új együttműködéssel újjászületik.
Megtiszteltetés számunkra, hogy az évek során kétszer is - 2013-ban és 2020-ban - sikeresen együttműködtünk a nemzetközileg elismert cipőtervezővel, Christian Louboutin-nel, és visszatérő partnerként üdvözöljük őt.


Először egy férfi, majd egy női cipőt kaptunk ügyfelünktől. De nem egyben, hanem darabokban! Mindkét cipő esetében ügyfelünk azt kérte, hogy a cipő rétegeit külön-külön mutassuk be egy zárt vitrinben, a híres Flyvision® lebegtetéssel, hogy a látogatók a híres Louboutin-alkotás darabjait részleteiben is  megcsodálhassák.
A "felrobbantott férfi cipő" vitrinjét a Louboutin dubaji és madridi üzleteiben állították ki, míg a női modell a Christian Louboutin munkásságát bemutató kiállítás részeként az elegáns párizsi Palais de la Porte Dorée múzeumban kápráztatta el a közönséget.


Nem kis kihívást jelentett csapatunk számára, hogy a cipő rétegeit a megfelelő távolságban és szögben jelenítsük meg egymástól, hogy minden elem megfeleljen a lebegő technika működésének.
A Quantum vitrint mindkét esetben ügyfelünkkel együttműködve választottuk ki, figyelembe véve a bemutatóterem adottságait és a beépített kiállítási installációt. A vitrin teljes belső terét teljes fényű (ún. full light) LED-világítással világítottuk meg, a külsejét pedig, amely az üzlethelyiségben látható és tükröződik, tükörrel borítottuk. A túlméretes vitrineket gondosan előkészítettük és a Flyvision szállítójárművével szállítottuk a helyszínekre.
Nagy örömünkre szolgál, hogy mindkét projekt sikeres volt ügyfelünk számára, és hogy varázslatos Flyvision® vitrinjeink egyedi, személyre szabott bemutatóeszközként támogatták a Louboutin exkluzív márka promócióját."

Our first Article in VM Spotlight of the British Display Society

 

Pin It

Flyvision Kft. • 2112 Veresegyház, Béke u. 5. (térkép megnyitása) • Tel.: +36 30 379 1725 • Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. 
© 2011-2023. Minden jog fenntartva.
Adatkezelési tájékoztató   •   Impresszum
szecheny2020 eu palyazat.negGéppark kapacitás bővítés a Flyvision-nél EU pályázati támogatással