Lebegő telefonok a Telenornál

Sikeres együttműködésünk a Telenor Magyarországgal; avagy miként segíti a lebegés egy termék népszerűsítését?

Amikor évekkel ezelőtt megbízást kaptunk egy magyar telekommunikációs nagyvállalattól, hogy  készítsünk számukra bemutató vitrineket, tudtuk, hogy nagy esély van a sikeres együttműködésre. Egész egyszerűen azért, mert az információs technológia, s ezen belül az okostelefonok területén tapasztalható folyamatos fejlődés szépen harmonizál a Flyvision® egyedülálló technológiájával, és cégünk folyamatos fejlesztéseivel.

Első körben egy adott üzletben szerette volna Megbízónk installálni az elképzelései mentén elkészült vitrint, amit majd később más üzletekben is bemutattak volna. Ennek ellenére a display-ünk olyan nagy tetszésnek örvendett mindjárt az elején, hogy végül Megrendelőnk számos saját és partneri üzletében országszerte telepítettünk hasonló vitrineket, szám szerint harmincat.

Megbízónk így vélekedett a közös együttműködésről:

„Üzleteink tervezésekor olyan környezet megteremtése volt a célunk, ahol minden a termékek és szolgáltatások bemutatásáról szól. Ehhez innovatív és előremutató, egyedi megoldásokat kerestünk.

A Flyvision® olyan kiemelt kommunikációs eszköz, amelynek segítségével látványosan tudjuk megjeleníteni kampányaink legfontosabb készülékeit.

Tapasztalataink szerint a készülékek ilyen látványos kihelyezése segít az ügyfelek döntéshozatalában. Hatékony eszköznek bizonyult a készülékgyártókkal folytatott közös kampányok erősítésére is.”

Látványos, és innovatív reklám megoldást keres készülékei népszerűsítésére?

Kérjen ajánlatot tőlünk még ma!

https://www.flyvision.hu/kapcsolat/ajanlatkeres

 

Pin It

Flyvision Kft. • 2112 Veresegyház, Béke u. 5. (térkép megnyitása) • Tel.: +36 30 379 1725 • Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. 
© 2011-2025. Minden jog fenntartva.
Adatkezelési tájékoztató   •   Impresszum
szecheny2020 eu palyazat.negGéppark kapacitás bővítés a Flyvision-nél EU pályázati támogatással