A bor exkluzív bemutatása

Mi történhet egy jó minőségű borral azon túl, hogy az alkotója elegáns palackba zárja az értékes nedűt, hogy az a megfelelő időben a borkedvelők asztalára kerüljön?

Mi lenne, ha ez a palack egy exkluzív, minden korábbi bemutatást felülmúló Flyvision display-t kapna? Egy design vitrint, amely nemcsak meghagyja, hanem ki is emeli a borospalack legfőbb stíluselemeit, miközben lebegésben tartja azt. Így tudja a palackba zárt csoda magához vonzani az érdeklődő szempárokat, s ezzel a termék tartós és pozitív élményt okoz a szemlélőben.

Ha Ön is azon borászok közé tartozik, akik szeretik megadni a módját a termékükre szabott reklámnak, kérheti fa- vagy parafaborítású display elkészítését; sőt, akár hordó- vagy palackalakú display-t is terveztethet.

Nálunk ez is lehetséges!

Azt pedig, hogy adott borospalacknak, vagy -pohárnak melyik vitrin tud leginkább katalizátora lenni a reklámban, bízza ránk! Terméke válogatja, hogy melyik vitrin adja a legtöbb hozzáadott értéket az alkotója által oly nagy becsben tartott palacknak.

Varázsoljon Ön is Flyvision módra, és a pozitív eredmény nem marad el!

Kérje ajánlatunkat az alábbi linken:

https://www.flyvision.hu/kapcsolat/ajanlatkeres

 

 

Pin It

Flyvision Kft. • 2112 Veresegyház, Béke u. 5. (térkép megnyitása) • Tel.: +36 30 379 1725 • Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. 
© 2011-2023. Minden jog fenntartva.
Adatkezelési tájékoztató   •   Impresszum
szecheny2020 eu palyazat.negGéppark kapacitás bővítés a Flyvision-nél EU pályázati támogatással